Džudović nakon Rudara: Pobjeda je zaslužena

Foto: FK Budućnost

Budućnost je u 13. kolu slavila poritv Rudara pod Goricom 2:1 – golom u sudijskoj nadoknadi meča, strijelac je bio Stefan Milošević u 92. minutu.

„Imali smo igru, igrali otvoreno, ali svaki put pod Goricom je teško, jer nije lako probiti odbranu protivnika. Posebno ne kada primite pogodak kakav smo mi primili u uvodnoj fazi utakmice. Imali smo dobru energiju dva igrača koja su krenula naprijed, a u želji da napadnemo što prije napravimo grešku, izgubimo loptu i rival nas kazni… Tada postaje sve teže, ali momci su pokazali ogromnu želju, volju i htjenje“, rekao je nakon utakmice šef stručnog štaba Miodrag Džudović, koji je dodao:

„Smatram da nismo zaslužili da odigramo neriješeno ili izgubimo i mislim da je pobjeda zaslužena. Negdje nas je i sreća nagradila i pogledala, ali to je sastavni dio fudbala“, poručio je „plavo – bijeli“ strateg.

Rudar je dugo vodio pod Goricom, golom Talovića. U 60. minutu izjednačio je Mrvaljević, golman gostiju Muminović čuvao remi, sve do drugog minuta nadoknade, kada je rezervista Stefan Milošević efektnim udarcem glavom pogodio za 2:1 i donio svom timu pobjedu nakon tri sušna kola.

„Rudar je imao svoje šanse, posebno na početku drugog poluvremena, gdje je naš golman odlično reagovao. I čestitam im na odličnoj utakmici. Sa druge strane, mi iz utakmice u utakmicu stvaramo dosta šansi, negdje nam ta realizacija kaska, ali idemo dalje. Najvažnija su tri boda, istina mi do bodova dolazimo teško, svjesni smo toga, ali radićemo i na tome, kao i na ispravljanju svih grešaka“, jasan je Miodrag Džudović.

Banjaja najbrži u Maleziji, Kvartararo treći

Sutjeska na liderskom mjestu, Brnović: Trebala nam je ovakva pobjeda