Mlađi omladinci se revanširali Albaniji

Foto: FSCG

Mlađa omladinska reprezentacija Crne Gore upisala je pobjedu u drugom prijateljskom duelu sa Albanijom.

Ekipa Slobodana Draškovića pružila je veoma dobru partiju i zasluženo došla do trijumfa – 3:0.

– Ovu utakmicu odigrali smo mnogo bolje nego onu prvu, kada smo poraženi u Skadru. Pristup je bio daleko bolji, a i otklonili smo neke taktićke greške koje smo pravili u prvoj utakmici. Odigrali smo odgovorno, postigli tri gola, mogli i još koji, dok je protivnik praktično bio bez šanse. Ovo je bilo dobro okupljanje, zadovoljan sam kako smo igrali protiv jedne veoma kvalitetne selekcije, rekao je Drašković.

,,Sokoli” su na terenu Trening kampa FSCG krenuli ofanzivno od starta i u osmom minutu mogli do pogotka. Matije Badnjar je dobro centrirao, ali je Andrija Radonjić šutirao glavom preko gola.

Vođstvo je stiglo u 33. minutu, lijepim pogotkom Badnjara iz slobodnog udarca. Dvadeset minuta kasnije, Strahinja Tešović je izveo prekid sa strane, dao loptu u prostor za Dragana Miranovića, koji je zatresao mrežu Albanije.

Konačan rezultat postavio je Marko Vračar desetak minuta prije kraja regularnog toka utakmice. Tešović je izveo korner, Vračar se najbolje snašao u šesnaestercu gostiju i ovjerio trijumf Crne Gore.

Filip i Luka u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva

Šesti poraz Zvezde na Bosforu