Džudović: Pobjeda podstrek za rad, prvenstvo neizvjesno do kraja

Foto: FSCG

Budućnost je pobijedila Jedinstvo (1:0) u Bijelom Polju i zdržala lidersko mjesto na tabeli nakon 16. kola Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige.

Gol vrijedan tri boda postigao je Marko Mrvaljević u 73. minutu.

“Zadovoljan sam pobjedom, a to nam je omogućilo da odemo na reprezentativnu pauzu u pozitivnom smislu. Mislim da sadržaj igre nije bio najbolji, ali smo se prilagodili terenu, koji je bio izuzetno težak. Pobjeda je veliki podstrek da radimo što bolje i da završimo prvi dio prvenstva na – prvom mjestu“, rekao je trener Budućnosti Miodrag Džudović nakon utakmice.

Trener “plavih” prokomentarisao je trenutak odluke, gol Mrvaljevića.

„Mrvaljević nije počeo utakmicu jer je imao lakšu povredu, pa smo se odlučili za igrača koji je bio svježiji i koji je trenirao cijelu nedjelju. Klupa je izuzetno važna kako u rezultatu, tako i u igri, jer su i momci na klupi dio ekipe i bitno je da daju pravi doprinos, kao što je to bio slučaj u ovom trijumfu“, jasan je Džudović.

Budućnost na pauzu odlazi kao lider sa 31 bodom.

„Prvenstvo će da bude dugo i teško, ekipe su dosta izjednačene, a ko prvi postigne gol – za drugi tim je onda teško doći do pobjede. Nema velikih razlika kao prethodnih godina, mislim da će do kraja da bude neizvjesno“, poručio je Džudović.

SC Derbi na plus 27 protiv Danilovgrada

“Stotka” u Nikšiću: Sutjeska ubjedljiva protiv Mornara, dabl-dabl Koprivice