Budućnost u nedjelju protiv Jezera, Džudović: Očekujem dobru, borbenu utakmicu (VIDEO)

Foto: FSCG

Fudbaleri Budućnosti sjutra sjutra od 12 sati pod Goricom dočekuju Jezero u okviru 17. kola domaćeg šampionata.

„Plavo – bijeli“ su radili vrijedno tokom reprezentativne pauze, a sada ih čeka nedjeljni matine.

„Prethodna pauza nam nije prijala, jer smo krenuli u seriju negativnih rezultata, ali ako je uporedimo sa ovom koja je iza nas – pokušali smo da izvučemo pouke iz toga i da se na drugačiji način pripremimo. Naravno, svakako je drugačije vrijeme jer je kraj prvenstva, pa smo više radili na taktici nego na fizičkoj kondiciji. Nadam se da smo se dobro pripremili i da ćemo spremni ući u utakmicu sa Jezerom“, rekao je šef stručnog štaba, Miodrag Džudović.

Jezero izaziva emociju na licu našeg stratega – 43-godišnji trener će prvi put u trenerskoj karijeri igrati protiv kluba u kome je fudbalski ponikao.

„Jezero je najteža priprema utakmice za mene, to je klub gdje sam ponikao, moj grad… I u svim tim razmišljanjima, sve mi to dosta teško pada. Međutim, ovo je sport, tih 90 minuta ćemo da budemo protivnici i kao trener ću uraditi sve da moj tim pobijedi“, rekao je 43-godišnji šef stručnog štaba “plavih”.

Finiš jesenjeg dijela prvenstva (do polusezone su ostala još tri kola) Budućnost dočekuje kao lider sa 31 bodom, jednim više od drugoplasirane Sutjeske a četiri više od trećeplasiranog Dečića.

„Jezero je pokazalo, posebno u prvom dijelu sezone, da je ekipa koja je igrom i rezultatom zasluživala mjesto na kome je bila. U posljednje vrijeme imaju lošiju seriju, ali to ne znači da su pali. Dešava se da forma i rezultati ekipa idu uzlaznom i silaznom putanjom, a Jezero je išlo uzlaznom, čak se borilo i za prvo mjesto na tabeli, tako da nas ne smiju zavarati rezultati na posljednjih četiri – pet utakmica“, kaže Džudović i dodaje…

“Imali smo dosta problema kada smo igrali u Beranama, a neriješen rezultat nije bio slučajnost, nego realnost. Očekujem dobru i borbenu utakmicu, a mi joj prilazimo na drugačiji način u odnosu na taj remi u Beranama. Imali smo više vremena za pripremu, nadam se da će sve da bude kako očekujemo“, poručio je proslavljeni reprezentativac Crne Gore.

Stručni štab za sjutrašnji meč neće moći da računa na Đorđija Pavličića i Aleksu Ćetkovića pred kojima je nešto duži oporavak.

Meridian Pay: Uplati depozit na Tobacco S Press trafikama i osvoji 20% bonusa!

Majstorija Djuka za prvu pobjedu Australije u Kataru