Kladionica Meridian ulaže u obrazovanje

Foto: Meridianbet.me

Radi boljeg i kvalitetnijeg praćenja nastave nižim razredima, sportska kladionica Meridian realizovala je donaciju TV uređaja Osnovoj školi “Njegoš” u Novom selu.

“Kako bismo ostvarili ciljeve i posledično uticali na unapređenje nastave u OŠ “Njegoš”, smatrali smo da ćemo ovom donacijom omogućiti adekvatan pristup obrazovanju za naše najmlađe, koji već u ranom školskom uzrastu razvijaju svijest o vrijednosti obrazovanja” – istakli su iz kompanije Meridianbet.

Donacijom TV uređaja, sportska kladionica Meridian je upotpunila opremljenost škole savremenim nastavnim sredstvima čime su ostvareni uslovi za savremenijim praćenjem nastrave i primjenjivanje u svakodnevnom radu.

Neizmjerno je važno i dragocjeno ulaganje u znanje i budućnost naših najmlađih.

“Ponosni smo na uspjeh koji postižemo svakom humanitarnom akcijom i spremni smo da pomognemo apsolutno svima gdje je pomoć potrebna i gdje će ista značiti” – zaključili su predstavnici poznate kompanije.

Imajući u vidu značaj zdravstvenog Sistema za jedno društvo, sportska kladionica Meridian uručila je EKG aparat Klinici za kardiologiju Kliničkog centra Crne Gore.

Usljed trenutne situacije, kompanija Meridianbet je donirala prehrambene namirnice Narodnoj kuhinji u Baru. S obzirom da Narodna kuhinja na dnevnom nivou hrani preko 250 ljudi i pomaže još minimum 100 porodica, ova donacija će im izuzetno značiti.

Do kraja godine, sportska kladionica Meridian ima u planu da realizuje projekte širom Balkana za dobrobit i zaštitu svih građana. Pridružite se humanitarnom karavanu!

Omladinci sa Engleskom, Austrijom i VelsomOmladinci sa

“Sokolići” u grupi sa Velsom, Škotskom, Islandom