DODAJ GAS, NE KOČI I OSVOJI TOYOTA AYGO X!

Foto: Meridianbet.me

Da li ste dovoljno hrabri da dodate gas i ostavite sve iza sebe? “NE KOČI – OSVOJI” je najveća nagradna igra u kojoj svi želimo da učestvujemo, jer nagrada je nešto što će se zauvjek pamtiti!

Započnite svoju vožnju kroz nevjerovatno putovanje koje se odvija od 16. oktobra, pa sve do 15. januara 2024. godine. Igra u režiji sportske kladionice Meridinbet će vas ove zime provesti kroz nezaboravnu online vožnju, a sve što vam je potrebno jeste depozit od minimum 100 € i automatski ulazite u svijet uzbuđenja, online klađenja i zagarantovane kazino zabave!

Ukoliko još uvek nemate online nalog, odmah se registrujte na sajtu meridianbet.me ili putem Meridianbet mobilne aplikacija – čeka te i najbolja dobrodošlica ikada! Odmah nakon verifikacije nalog stiže savršen poklon: 50 € bonusa + 10 poklon rundi na Win&Go igri!

A, onda se spremite da uskočite u nagradnu igru koja vam može omogućiti da postanete ponosni vlasnik automobila Toyota Aygo X!

Kako funkcioniše nagradna igra „NE KOČI – OSVOJI“?

Ako ste stariji od 18 godina i imate prebivalište u Crnoj Gori, ne čekajte! Registrujte vaš nalog na meridianbet.me ili se jednostavno prijavite ako ga već imate. Depozitom od 100 € ulazite u igru i dobijate jedinstveni kod za svoje mjesto u ovom nezaboravnom takmičenju.

Ukoliko se odlučite da uplatite i veći iznos depozita, to će vam potencijalno obezbijediti i veći broj vaučera, a to onda znači da su šanse da osvojite automobil – još veće!

Naime, ova nagradna igra se sastoji od šest etapa, svaka traje 15 dana i nudi vam šest prilika za osvajanje virtuelnih vaučera.

Osvojite jedinstveni kod za učešće u igri na sledeći način:

  • Uplata depozita od 100,00 € do 299,00 € – jedan vaučer
  • Uplata depozita od 300,00 € do 599,00 € – dva vaučera
  • Uplata depozita od 700,00 € do 999,00 € – tri vaučera
  • Uplata depozita od 1.000,00 € i više – četiri vaučera

Rok za učešće u ovoj igri je 15. januar, dok će rezultati biti objavljeni na zvaničnoj promo stranici.

Maksimalno možete osvojiti 24 vaučera za učešće u igri, što znači da su vaše šanse za osvajanje ovog luksuznog čuda, Toyota Aygo X, veće nego ikada. I što više depozita uplatite, to više vaučera osvajate. Ovdje ne važi “manje je više”, jer više vaučera donosi veću šansu za osvajanje ove prelijepe mašine!

Kad mislimo na glavnu nagradu – automobil, to nije samo bilo koji automobil. Toyota Aygo X ima moć da vam donese vrhunsko iskustvo vožnje. Ova nagrada ne može se porediti sa novcem – to je prilika da doživite luksuz i brzinu na svoj način!

Pripremite se za vožnju svog života i osvojite svoj vaučer danas. Budite dio ove nevjerovatne nagradne igre i postanite srećni dobitnik – Toyota Aygo X vas čeka!

Treća pobjeda Denvera, dabl-dabl Jokića (VIDEO)

Dupli WABA program: “Vučice” spremne za nastavak niza