Dupli WABA program: “Vučice” spremne za nastavak niza

Foto: ŽKK Budućnost Benaks

Košarkašice Budućnost Bemaxa sjutra (18h) u ,,Bemax areni” dočekuju ekipu Banovića u okviru 5.kola WABA lige.

Podgoričanke su u dosadašnjem dijelu regionalnog takmičenja ostvarile maksimalan učinak, dok je vicešampion Bosne i Hercegovine nakon tri vezana poraza u prošlom kolu ostvario prvi trijumf savladavši Nikšić.

Utakmica protiv Banovića biće za ,,plave” prva od dva vezana domaćinstva, s obzirom da već u petak ponovo na svom terenu igraju protiv bugarske Montane.

-Pred nama je specifična nedjelja, jer sjutra igramo protiv ekipe Banovića, gdje očekujem da opravdamo ulogu apsolutnog favorita, a onda u petak mnogo zahtjevniji meč protiv Montane. Potrebno je da ovu nedjelju odradimo kako treba i kada su u pitanju koncentracija i fokus u pitanju. Moramo osim toga imati dobar intezitet, jer poznato je da apsolutno zavisimo od tog segmenta igre. Nadam se da ćemo biti zadovoljni sa dvije pobjede, ali i očekujem dvije dobre partije što bi nam donijelo mir uoči reprezentativne pauze – kazao je Vladan Radović, trener Podgoričanki.

U ostalim mečevima 5.kola sastaju igraju još Grac – Partizan, a u srijedu igraju Nikšić – Montana, Plamen Požega – Lavovi, Sloga – Duga.

DODAJ GAS, NE KOČI I OSVOJI TOYOTA AYGO X!

Novi angažman: Jovović preuzeo Hor Fakan