Sutjeska počela pripreme, Brnović: Neće biti lako odbraniti titulu

Foto: FK Sutjeska

Fudbaleri Sutjeske počeli su danas pripreme za novu sezonu. Poslije odrađenih testiranja aktuelni šampion održao je prvi trening u kalendarskoj godini.

Tim Nenada Brnovića u nastavak sezone ulazi sa prve pozicije, ali i u izmijenjenom sastavu – Miloš Drinčić je otišao u Šahtjor iz Soligorska, Filip Knežević u Budućnost, dok se u Nikšić, iz Dečića, vratio Jovan Nikolić.

„Mislim da je polusezona bila odlična, s obzirom na to da smo imali velikih kadrovskih problema. Ostvarili smo veliki uspjeh, što govori da imamo dobar igrački potencijal. Raduje što smo koristili mlade igrače iz naše škole koji su pokazali kvalitet”, rekao je Brnović.

Trener Sutjeske smatra da odbrana titule, neće biti laka.

“Odbrana titule neće biti laka i to zavisi od brojnih okolnosti. Pokušaćemo da narednih dana prije svega nađemo adekvatne zamjene za igrače koji su otišli, što neće biti lako, ali vjerujem da ćemo uspjeti u tome. Idealno bi bilo da to odradimo prije odlaska u Antaliju”, kazao je Brnović.

Sportski direktor Krsto Koprivica je najavio pojačanja…

„U pitanju su štoper i vezista. To je ono što mogu da kažem u ovom trenutku. Uprava kluba radi na tome da se završi transfer Novice Erakovića. Vjerovatno ćemo sa nekim fudbalerima raskinuti saradnju, a sa nekima produžiti ugovore”, rekao je Koprivica.

Sutjeska je u Antaliji od 24. januara, a u Turskoj će ostati dvije sedmice i odigrati pet prijateljskih mečeva. Rivali su Arsenal iz Tule, Dnjepar, Aksu (Kazahstan), Auda (Letonija) i makedonski Sileks.

Prva Meridanbet CFL se nastavlja 18. februara, a Sutjeska je domaćin Jezeru.

Danka na 54. mjestu WTA liste

Novo pojačanje: U Bar dolazi Kristijan Džons