Kompanija Meridianbet donirala medicinsku opremu Klinici za ortopediju i traumatologiju KCCG

Foto: Meridianbet

Kompanija Meridianbet donirala je medicinsku opremu Klinici za ortopediju i traumatologiju Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) koju će medicinsko osoblje koristiti u svakodnevnom radu, naročito prilikom praćenja opšteg stanja pacijenata.

Doniran je monitor za praćenje vitalnih parametara kod pacijenata, beskontaktni toplomjeri kao i ručni aparati za kontrolu krvnog pritiska.

Donaciju je u ime Klinike za ortopediju i traumatologiju KCCG primila glavna medicinska sestra Miranda Musić, koja se tom prilikom zahvalila kompaniji Meridianbet na ovom humanom činu.

Foto: Meridianbet

„Želim da se zahvalim kompaniji Meridianbet u ime naše Klinike i naših pacijenata na ovoj donaciji koja će nam koristiti u praćenju zdravstvenog stanja pacijenata. Donacija je stigla u pravo vrijeme jer nam je bila potrebna zamjena monitora koji smo do sada koristili. Hvala Vam što ste ovu donaciju opredijelili baš našoj Klinici jer će nam olakšati svakodnevni rad sa veoma zahtjevnim pacijentima. U našoj Klinici se liječe pacijenti koji zahtijevaju, u najvećem broju slučajeva, poluintenzivni tretman za šta nam je, između ostalog, potreban upravo ovakav aparat“, kazala je Musić.

Foto: Meridianbet

Ovo je još jedna u nizu donacija kompanije Meridianbet Kliničkom centru Crne Gore koja je uvijek imala razumijevanje za potrebe naših pacijenata.

„Zadovoljstvo nam je što smo i ovog puta bili u prilici da donacijom doprinesemo kasnijem pružanju zdravstvene zaštite u Kliničkom centru Crne Gore. Iskreno se nadamo da će donirana medicinska oprema olakšati rad medicinskom osoblju Klinike za ortopediju i traumatologiju, a pacijentima obezbijediti kvalitetnije kasnije uspostavljanje dijagnoze, kao i praćenje sveopšteg stanja“, izjavile su predstavnice kompanije Meridianbet.

KK Budućnost Voli: Karte za meč sa Zvezdom 10, 15 i 20 eura

“Lavovi” poraženi od Španije na otvaranju SP