Podesi alarm, kladi se na Engleze!

Foto: Meridianbet.me

Prikovani za TV uz najbolju Premier ligu i spektakularne bonuse u sportskoj kladionici Meridian – Svi igrači koji uplate depozit, odigraju tiket ne Engleze imaju mogućnost da osvoje extra bonus.

Popuni registraciona polja na meridianbet.me i osvoji poklon dobrodošlice vrlo lako – 5eur bonus za sportsko klađenje i 200 besplatnih spinova.

Ozbiljno se zahuktava u Premier ligi i Meridianu!

Sastavi najjači tiket uz najraznovrsnije mečeve Premier lige – najbogatiji market igara i najbolje kvote vas očekuju samo u sportskoj kladionici Meridian.

Izaberi svog favorita, kladi se i sportska kladionica Meridian poklanja 10eur extra bonusa koji možeš odigrati na sportskom klađenju.

Kladi se na Engleze i osvoji bonus – sportska kladionica Meridian nagrađuje 10 igrača sa po 10eur bonusa za sportsko klađenje.

Još mnogo zanimljivog sadržaja te čeka na meridianbet.me – potrebno je da se registruješ i sa bonusom dobrodošlice uplovi u svijet bonusa, velikih dobitaka, adrenalina i dobre zabave.

Zaprati @meridianbetme, budi u toku sa aktuelnim promocijama, časti sebe bonusom ili robnim poklonom i iskoristi sve povoljnosti na Meridianbet online sajtu.

Selektor Roganović: Trebaju nam ovakve utakmice, pokazali smo da možemo igrati sa svima

Budućnost u Francuskoj, Godeč i Ćorović: Mec je favorit, ali…