Popović: Mec opravdao ulogu favorita, važno je što smo se borile do kraja”

Foto: ŽRK Budućnost Bemax

Mec je opravdao ulogu favorita, a Budućnost Bemax pokazala borbenost do kraja, što je važno, jer mlade igračice moraju da iskoriste svaki minut u Ligi šampiona, kazala je trener Bojana Popović nakon poraza (29:23) od francuskog tima u 11. kolu elitnog takmičenja.

“Mec je bio favorit i tu ulogu je i opravdao. Imale smo dobrih perioda igre i u prvom i u drugom poluvremenu, a u finišu meča djevojke su pokazale borbenost, što je važno, jer moramo da igramo do posljednjeg minuta. Moramo da koristimo svaki minut u Ligi šampiona kako bi naučile nešto novo. Pokušaćemo da budemo bolje u narednom meču i da podignemo nivo igre sa mladim timom koji imamo”, kazala je Popović.

Nikolina Vukčević postigla je tri gola, a ističe da je ključno bilo to što su protivniku u drugom poluvremenu dozvolile da postiže lake golove.

https://sportski.me/2023/01/15/buducnost-bez-rijesenja-za-mec-u-francuskoj/

“Igrale smo dobro u prvom poluvremenu, iako je bilo grešaka. U nastavku smo im dozvolile da postižu lake golove. Igrale smo dobro u posljednjih 10-ak minuta, ali to je nedovoljno da bi se ostvario dobar rezultat”, kazala je Vukčević.

Sutjeska u finišu do pobjede protiv Dečića

Noć za pamćenje: Vučević izjednačio poenterski učinak u NBA ligi (VIDEO)