„Hipokrat“ ostaje partner Rukometnog saveza Crne Gore

Foto: RSCG

Poliklinika Hipokrat ostaje partner Rukometnog saveza Crne Gore! Treću godinu zaredom potpisuje se ugovor sa prvim dijagnostičkim centrom u Crnoj Gori, što je najbolja potvrda da je dosadašnja saradnja bila na obostrano zadovoljstvo.

Novim ugovorom koji su u prostorijama Saveza potpisali predsjednik RSCG Petar Kapisoda i tehnički direktor Poliklinike Hipokrat Nikola Pešić predviđeno je da reprezentativci i reprezentativke našeg državnog tima besplatno obavljaju preglede magnetnom rezonancom.

„Ponovo se sastajemo lijepim povodom zbog zaključivanja ugovora o saradnji sa zdravstvenom ustanovom koja prepoznaje ono što radi Savez, a naročito naše reprezentativne selekcije na planu promocije države na međunarodnoj sceni. Poliklinika „Hipokrat“  postala je naš tradicionalni partner, na čemu im izražavam zahvalnost, jer su pregledi magnetnom rezonancom od izuzetnog značaja u svijetu sporta. Uz sponzore koji finansijski podržavaju naše aktivnosti, veoma je važno da za partnere imamo i zdravstvene ustanove, jer je zdravlje igračica i igrača prioritet za Savez. Zadovoljstvo je veće kada znamo da u kolektivu „Hipokrata“ imamo naše iskrene navijače koji redovno prate naše reprezentativne selekcije i raduju se njihovim rezultatima“, kazao je Kapisoda.

Prvi dijagnostički centar u Crnoj Gori – Poliklinika Hipokrat, kao društveno-odgovorna kompanija već osam godina doprinosi zajednici u kojoj posluje, pogotovo u sferi sporta. Iz Poliklinike Hipokrat ističu da su Savez prepoznali kao sportsku organizaciju koja svojim djelovanjem postiže vrhunske rezultate, zbog čega se treću godinu zaredom potpisuje partnerski ugovor.

Foto: RSCG

„Kao i do sada, ugovorena saradnja će podrazumijevati besplatne preglede magnetnom rezonancom svih reprezentativki i reprezentativaca u našim poliklinikama u Podgorici, Nikšiću i Radanovićima. Biće im omogućena najbrža i najkvalitetnija dijagnostika, kako bi eventualne povrede na najjefikasniji način tretirali, te na utakmice dolazili potpuno spremni. U ime poliklinike Hipokrat, želim da izrazim ogromno zadovoljstvo što nastavljamo partnersku saradnju sa sportistima koji svojim nastupom na međunarodnim takmičenjima na najbolji način predstavljaju državu Crnu Goru i sve njene vrijednosti. Ponosni smo na ovakvo partnerstvo i učešće u najuspješnijoj sportskoj priči, sa željom da i dalje doprinosimo i svjedočimo vrhunskim rezultatima naših sportista“, kazao je Pešić.

Ministarstvo sporta za 41 savez opredjelilo 4.610.000 eura

Radulović: Srbija? očekuje nas spektakl, ali prvo Razgrad i meč sa Bugarskom