Mugoša pred Srbiju: Sa nestrpljenjem čekamo utakmicu, jaki su, ali ne damo na sebe

Foto: FSCG

Bugarska, veliki trijumf u Ragradu su arhivirani, “sokoli” se okreću meču sa Srbijom, u nastavku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine.

Stefan Mugoša ističe da naš tim čeka jači rival, ali da niko nije nepobjediv.

“Čeka nas novi izazov. Prvo da se oporavimo, a onda da probamo da nastavimo pobjednički niz. Sigurno da će biti mnogo teže nego u Bugarskoj jer imaju kvalitetnu reprezentaciju, ali niko nije nepobjediv. Nemamo strah. To je utakmica kao i svaka druga. Srbija je pokazala da je ozbiljna reprezentacija, naročito u Ligi nacija. Poštujemo ih, ali najviše cijenimo sebe. Nadam se da ćemo dobiti vjetar u leđa od navijača i da ćemo doći do željenog rezultata”, rekao je Mugoša.

Napadač Visel Kobea očekuje da sve prođe u sportskim okvirima.

“Očekujemo najsportskiju moguću podršku. Nema druge priče, osim sportske. Sa nestrpljenjem čekamo utakmicu i da probamo da nastavimo pobjednički niz. Cijela ekipa Srbije je odlična, Vlahović, Tadić, Mitrović, Kostić. To su fenomenalni igrači, ali imamo i mi kvalitete. Možemo da igramo sa svima, to smo pokazali ranije protiv Turske, Holandije, Rumunije. Poštujemo ih, ali ne damo na sebe.”

Pobjeda u Bugarskoj podiže samopouzdanje pred meč sa Srbijom.

“Svi smo srećni i zadovoljni. Znate koliko je važan početak kvalifikacija. Ova tri boda nam daju vjetar u leđa i samopouzdanje jer smo na najbolji način otvorili kvalifikacije.”

Meč se igra od 20.45 na stadionu pod Goricom.

Stojković nakon Litvanije: Rutinska pobjeda, moramo da budemo spremni za Crnu Goru

Fudbalerke ubjedljive protiv Kazahstana, Marić: Odigrali smo odlično