Briga za zajednicu kao osnovni princip poslovanja

Foto: Meridianbet.me

Obrazovanje je temelj uspješnog društva i jako je važno primjerom istaći važnost adekvatne edukacije mladih.

Kompanija Meridianbet je podršku obrazovanju ove godine započela donacijama školskih tabli Osnovne škole „Radomir Rakočević“.

Briga za zajednicu u kojoj kompanija Meridianbet funkcioniše je naš osnovni princip poslovanja. Čast nam je da podržimo obrazovne procese, naročito u ustanovama kojima je podrška potrebna. Ovo je naš početak, nadamo se da ćemo zajedno nacrtati osmijeh na mnogim licima” – poručili su iz sportske kladionice Meridian.

S tim u vezi, kladionica Meridian je donirala opremu Osnovnoj školi “Štampar Makarije” u Podgorici, koja će ubuduće osigurati sadržajnije i lakše praćenje nastavnog programa.

Sportska kladionica Meridian se pozicionirala kao kompanija sa snažnom društveno odgovornom orijentacijom.

Kompanija Meridianbet odlučila je da povodom 8. marta obraduje korisnice Doma starih „Podgorica“ i na taj način podsjeti društvo na važnu ulogu koju su žene iz ove generacije igrale, a i dalje igraju u životima svakog od nas.

U cilju stvaranja ambijenta u kome će naši farmaceuti širiti znanje kao glavnu vrijednost, kompanija Meridianbet donirala je neophodnu kancelarijsku opremu udruženju farmaceutskih tehničara.

Sportska kladionica Meridian se svojim aktvnostima trudi da olakša svakodnevni rad medicinskim radnicima.

Donacija medicinske opreme Klinici za ortopediju i traumatologiju Kliničkog centra Crne Gore olakšaće rad medicinskom osoblju, a pacijentima će biti obezbijeđeno kvalitetnije i efikasnije uspostavljanje dijagnoze, kao i praćenje sveopšteg stanja.

Pored dugoročnih projekata i akcija koje kreiraju, sportska kladionica Meridian podržava i unapređuje zajednicu u kojoj živimo. S tim u vezi, izvršene su donacije EKG aparat Klinici za kardiologiju Kliničkog centra Crne Gore.

Zaposleni kompanije Meridian su se priključili akciji dobrovoljnog davanja krvi, a u Zavodu za transfuziju krvi teže da dobrovoljno davalaštvo bude 100% nenamjensko.

Sportska kladionica Meridian nastavlja kontinuirani rad usmjeren na društveno odgovorno poslovanje, u sklopu kojeg se zasigurno trude da svakom humanom akcijom nacrtaju osmijeh.

Real deklasirao Barsu na “Nou kampu”

Žrijeb za polufinale Kupa 10. aprila