Cedevita Olimpija u Baru, Pavićević: Igrači da daju maksimum i iskoriste minutažu

Foto: KK Mornar/Media Pro

Mornar je otklonio sve brige oko opstanka u Admiralbet ABA ligi, pa će i naredne sezone biti član regionalnog takmičenja – Barani u 25. kolu sjutra od 19 sati dočekuju Cedevita Olimpiju.

Ekipa Mihaila Pavićevića je izbjegla i baraž, pa predstojeće mečeve može da igra rasterećeno.

“Ovo je još jedan u nizu duela sa ekipa koje se nalaze u samom vrhu ABA lige. Godinama unazad Cedevita Olimpija sastavlja tim za samu završnicu, a i ove sezone su pokazali da mogu pobjediti i favorizovane beogradske “vječite” rivale. Mi smo naš zacrtani cilj za ovu sezonu izvršili. Na igračima je da u utakmicama koje su ostale do kraja daju svoj maksimum i da iskoriste minutažu koja se otvorila odlaskom određenog broja igrača”; kazao je Pavićević.

Mornar ima učinak 7-15. Nakon Cedevite do kraja sezone, očekuju ih mečevi pred svojom publikom protiv Crvene zvezde i Igokee. 

“U seriji smo teških utakmica, ali na našu sreću opstanak je osiguran i to bez igranja potencijalnog baraž meča. Imali smo dosta vremena za odmor. Igranje protiv ekipe kao što je Cedevita Olimpija je izazov za sve nas i nadamo se da ćemo mi, prije svega, odraditi šta je do nas, a i da će naša publika uživati u dobroj košarkaškoj predstavi”, kazao je Marko Pecarski.

Meč se igra od 19 sati.

Bar domaćin Međunarodnog rukometnog kampa – Jovanka Radičević (VIDEO)

SC Derbi nadigrao FMP, plej of blizu