Radosav Spasojević pred Sutjesku: Očekujemo pobjedu

Foto: ABA liga 2/Dragana Stjepanović

Kao i uvijek otvoren, raspoložen za priču o košarci – crnogorski reprezentativac Radosav Spasojević je u Domžalama gdje sjutra počinje rasplet NLB ABA 2 lige.

Krka će praktično na domaćem terenu, igrati za plasman među četiri najbolje ekipe, nižeg regionalnog karavana – rival na startu plej ofa je Sutjeska u srijedu od 15 sati.

Krilni košarkaš vjeruje u prolaz dalje protiv svog bivšeg kluba.

“Spremamo se za prvi meč sa Sutjeskom – već smo sa njima odigrali na prošlom “balonu” i dosta dobro ih poznajemo. Očekujemo pobjedu”, nedvosmislen je Spasojević pred rasplet ABA 2 sezone.

Roster, Nikšićana nije nepoznanica. Za razliku od ABA 2 “balona” Sutjeska će biti jača za Vladimira Tomaševića koji nije bio u posljednjem susretu u Širokom brijegu. Spasojević podvlači i doprinos dvojice Amerikanaca…

“Što se njih tiče mislim da su malo promijenili stil igre u zadnje vrijeme. Više napadaju sa spoljnih pozijica gdje  dva amerikanca imaju veliku ulogu u ekipi”, kazao je Spasojević, koji ove sezone ima učinak od 11.8 poena, 3.8 skokova i 1.6 asistencije.

Krka je prošle sezone ispala iz elite ABA lige, Spasojević je prošlog ljeta stigao da pomogne “farmaceutima” da se vrate u elitu.

“Neće biti lako, ali vjerujem u dobre rezultate. Zadovoljan sam sezonom – naravno sada predstoji najvažniji dio”, poručio je 31-godišnji Nikšićanin za Sportski.me.

Vildoza saopštio čelnicima Zvezde da ide u Panatinaikos

Novak se mučio protiv Guhova, pa prošao dalje