Draško Božović nakon Budućnosti: Zaslužili smo pobjedu 

Foto: FK Dečić

Vrlo važnu pobjedu upisali su fudbaleri Dečića. Tuzani su u 30 . kolu savldali Budućnost 4:3 i prvenstvo do kraja učinili zanimljivim.

Tuzani su ušli u mini seriju pobjeda nakon Iskre, stigla je pobjeda protiv Podgoričana. Draško Božović postigao je prvi gol, a dva dana nakon derbija istakao da im trijumf znači mnogo…

“Prezadovoljni smo nakon pobjede nad ekipom Budućnosti. Mogu da kažem da je ovo bila jedna od ljepših utakmica u našoj ligi ove sezone sa puno golova, preokreta i neizvjesnosti do samog kraja. Krunisali smo našu agresivnu igru, mislim da smo zaslužili pobjedu i da smo za taj jedan gol bili bolji, tako da sada u dobrom raspoloženju dočekujemo kup sa Sutjeskom”, rekao je Božović.

Novi izazov za Dečić je već u srijedu kada slijedi prvi meč polufinala Kupa protiv Sutjeske u Nikšiću.

“Mislim da se posle prve utakmice sigurno neće riješiti pitanje finaliste, bez obzira na to ko je domaćin u revanšu. Ubijeđen sam da će druga utakmica biti ta koja će rješavati sve. Izgleda da nam je suđeno da, ako hoćemo u finale kupa, moramo pobijediti Budućnost i Sutjesku. Nadamo se da će biti sve kako treba, da ćemo ući u finale kupa i da ćemo probati da osvojimo taj prvi trofej za Dečić u istoriji. Dvije godine zaredom igramo finale, došao je red i da osvojimo pehar. Nemamo strah, idemo da se nadigravamo sa rivalom. Znamo da vrijedimo, u usponu smo forme tako da očekujem dobru utakmicu”, rekao je Božović.

Tri medalje za mlade crnogorske vaterpoliste u Dubrovniku: Jadranu zlato i srebro, Budućnosti bronza

Ulaznice za meč Budućnost – Partizan u prodaji u srijedu