Džudović pred Sutjesku: Budućnost ide na pobjedu

Foto: FK Budućnost

Budućnost, u najvećem domaćem derbiju, u okviru 32. kola prvenstva Crne Gore gostuje ekipi Sutjeske kraj Bistrice – sjutra u 20 sati bez prisustva publike.

„Napravili smo dobru uvertiru za derbi, vratili se na pobjednički put, a nadam se da će tako i ostati. Pripremamo se, neki igrači se polako vraćaju iz povreda, imamo problema što se tiče sastava, ali sa velikim očekivanjima ulazimo u igru koju donosi derbi“, rekao je šef stručnog štaba Miodrag Džudović.

Budućnost ima tri boda više i bolji međusobni skor od rivala iz Nikšića.

„Sama utakmica neće riješiti pitanje prvaka, bilo ko da pobijedi, jer poslije derbija imaju još četiri kola, a naša liga je pokazala da ništa unaprijed ne može da bude sigurno što se tiče rezultata. Utakmicu sa Sutjeskom ćemo doživjeti kao svaku drugu i – igraćemo na rezultat“.

Budućnost, kao najveći klub u državi, ima obavezu da u u svaki okršaj uđe sa željom da se osvoje nova tri boda.

„Derbi je nepredvidiv. Praktično, malo imam problema da igrače suzdržim, jer sa nestrpljenjem čekaju taj meč. Nećemo igrati na remi, igraćemo fudbal, pokušaćemo da pobijedimo, ali i neriješen rezultat nama odgovara“, jasan je Džudović, koji je dodao.

„Eventualni remi nam daje za pravo da se mi pitamo i da mi sve kontrolišemo. Pored toga, daje nam situaciju gdje se naš put otvara ka glavnom cilju. Međutim, Budućnost će ići na pobjedu“.

Mijović: Tek je 1:0, čeka nas teško gostovanje, želimo da u dva meča riješimo plasman

Fener utišao Pirej