Zaposleni u kompaniji Meridianbet još jednom u dobrovoljnoj akciji davanja krvi!

Foto: Meridianbet.me

Kompanija Meridianbet je ponovo organizovala akciju davanja krvi. Zaposleni iz ove kompanije su pokazali veliku humanost donirajući krv u saradnji sa Zavodom za transfuziju. Ova dragocjena akcija ima za cilj podizanje svijesti o neizmjernom značaju doniranja krvi i pružanju podrške onima kojima je ta podrška najpotrebnija.

Iz kompanije Meridianbet apeluju da razmislite o tome koliko je krv važna. Jedna jedinica krvi može spasiti život. Svakog dana, hiljade ljudi širom svijeta suočava se sa izazovima zdravstvenih problema koje zahtijevaju transfuziju krvi. Vaša dobrovoljna akcija može donijeti svijetlu nadu i novu priliku za one koji se bore za život.

Kompanija snažno vjeruje u društvenu odgovornost i brigu za dobrobit zajednice. Iz kompanije ističu da kroz ovu akciju, žele dati primjer drugim organizacijama i pojedincima o važnosti doniranja krvi. Vaša krv može biti ključna za spašavanje nečijeg života, a to je izuzetno moćan i inspirativan gest.

Vaša odluka da donirate krv može imati ogroman uticaj na nečiji život, a istovremeno vam pružiti osjećaj ponosa i ispunjenosti znajući da ste učinili nešto važno i velikodušno.

Kompanija vas poziva da u ljetnjim mjesecima, kada su zalihe krvi na nižem nivou, posjetite Zavod za transfuziju krvi Crne Gore i postanete dobrovoljni davalac ove dragocjene tečnosti.

Miško Ražnatović odgovorio Partizanu: Imali su dvije opcije

15. godina od zlata u Malagi (VIDEO)