Evo trika za osvajanja extra bonusa

Foto: Meridianbet.me

Kako osvojiti dodatan bonus za sportsko klađenje i to inicijalno, ne kao marketinški trik? U ovom tekstu ćete pronaći odgovor na ovo pitanje.

Otključajte bonus i uživajte u trošenju na sportskom klađenju – ligama koje volite, brojevima ili trkama konja i pasa.

Evo i kako!

Dobro vam je poznata Meridianpay ponuda na S Press trafikama. Sportska kladionica Meridian svake subote i nedelje poklanja 10% bonusa na prvu uplatu veću od 5eur.

Ako ste napravili malu pauzu, ovo je idealna prilika da se vratite i preuzmete bonus na uplatu i to – 10% bonusa na prvu uplatu veću od 5eur na S Press trafici.

Obzirom da volimo svi bonuse, da odigramo na najbolje kvote i najraznovrsniju ponudu igara, sportska kladionica Meridian poklanja 10% bonusa na prvu uplatu na S Press tokom subote i nedelje.

Registrujte se u dva koraka na meridianbet.me, i u julu osvojite bonus dobrodošlice. Za početak zaigrajte besplatno na veliki broj sportskih mečeva ili kazino slot igara i postani milioner.

Posjeti Meridianpay portal i saznaj sve aktuelne promocije; Učestvuj u zanimljivim nagradnim igrama na Instagram i Facebook profilima i osvoji zanimljive robne poklone @meridianpay_cg

Lalošević čestitao vaterpolistima plasman u finale

Šabaz Nejpir novi košarkaš Zvezde