Slavković: Obećavam 120 posto na treninzima i utakmicama

Foto: KK Budućnost Voli

Andrija Slavković se pridružio ekipi nakon povratka iz Manile i za klupski sajt govorio o Mundobasketu i svom povratku među plavo-bijele.


Sjajno izdanje reprezentacije na Mundobasketu. Kakav je tvoj osjećaj nakon turnira?

Pa dobro, sigurno jedno lijepo iskustvo za mene prije svega jer sam tu među sjajnim igračima. Bila je čast dijeliti svlačionicu i teren sa igračimao kao što su oni. Utisak je da smo ostvarili jedan možda istorijski rezultat za crnogorski sport, ali ostaje žal za Litvanijom i Amerikom sa kojom smo veći dio utakmice bili u egalu.

Vraćaš se u klub, kakav je osjećaj?

Nisam stranac ovdje, proveo sam par godina kroz mlađe kategorije, poslije sam bio priključen prvom timu, tako da se radujem ovom izazovu i mislim da će sve biti kako treba. 

Opet u istom dresu sa Flečerom Megijem?

Pa očigledno da ne možemo da se mimoiđemo ja i Flečeer. Mislim da je jedan sjajan momak i izuzetan igrač, radujem se što ću opet dijeliti svlačionicu sa njim. 

Tvoja očekivanja od sezone?
Očekujem prije svega dobar rad na treninzima. Mislim da će treningom doći i sama igra. Nisam još upoznao dosta momaka, ali sam čuo da su svi sjajni momci i veliki radnici, tako da očekujem dobru energiju. Što se tiče mene lično ne volim da obećavam, ali ono što mogu da obećam to je 120 posto na treninzima i utakmicama.

Gejm-set-meč-BONUS: Brzinom US Open-a do čak 500€!

Jovetić pred Bugare: Mnogo teška, ali i mnogo bitna utakmica