“Opasni” dominirali basketaškim terenima, Koljević: Sezona za nama izuzetno uspješna, sa Meridianom u nove pobjede!

Foto: Meridianbet.me

Ekipa Dangerous Meridianbet-a iza sebe ima još jednu uspješnu sezonu koja je završena “Red Bul Half Court” svjetskim finalom koji je odigran u Beogradu. “Opasni” su u Srbiji dogurali do četvrtfinala gdje su poraženi od Sjedinjenih Američkih Država.

Ipak, najbolja crnogorska basketaška ekpa nema za čim da želi pošto je od 15 odigranih turnira tokom ljeta uspjela da osvoji čak 15!

Kraj sjajne sezone bio je povod za razgovor sa članom “Dangerousa, Markom Koljevićem.

“Moram istaći da smo zadovojni kako smo odigrali ovu sezonz. Trijumfovali smo na čak deset turnira, od 15 na koijima smo nastupali. Kruna sezone bio je taj turnir u Beogradu koji je bio organizovan na nikad većem nivou. Odigrali smo dobar tunrir, prvog dana smo ostvarili sve tri pobjede u grupi, a onda i u osmini finala. Svi su nas vidjeli kao finaliste, čak je i najbolji basketaš svijeta Dušan Domović Bulut bio uz nas . Nažalost, Amerince je u četvrrfinalu služio šut zahvaljujući kome su i prošli dalje”, rekao je Koljević na početku razgovora za Meridian Sport.

Kolja je dodao da je ekipa od početka sezone imala kadrovskih problema, ali su rezultati i pored toga bili na visokom nivou.

“Od početka sezone nijesmo bili na okupu. Cebalovića je mučila povreda koja je poremetila čitavu ekipu, ali i spriječila nas da odigramo još par turnira. Njegovim povratkom smo uspjeli da se vratimo u željeni ritam što potvrđuje podatak da smo osvojili šest vezanih turnira”, dodao je Koljević.

Ekipa Dangerous Meridianbeta sezonu za nama odigrala je pojačana Petrom Dragovićem, koji je u potpunosti opravdao očekivanja saigrača.

“Osim odličnih rezultata koje smo ostvarili, naša najveća pobjeda je što smo dobili Petra Dragovića, novog člana, koji se odlično uklopio u našu ekipu”, naglasio je Cetinjanin.

“Opasni” ove godine neće učestvovati na završnom turniru u organizaciji 3×3 Montenegro, iako bi na istom slovili za prvog favorita. Koljević objašnjava i razloge takve odluke…

“Na par posljednjih turnira u organizaciji 3×3 Montenegro, ove godine smo odlučilo da ne igramo na završnom turniru. Tu odluku smo donijeli i pored činjenice da smo, od kako se organizuje taj tunrir, bili pobjednici”, istakao je on.

Koljević je za kraj izrazio veliku zavhalnost firmi Meridianbet…

“Veliku zahvalnost dugujemo firmi Meridianbet koja je i tokom ove sezone bila iz nast. Nadamo se da će se naša saradnja nastaviti i naredne godine i da ćemo ići ka zacrtanim ciljevima, kako na domaćoj, tako i na međunarodnoj sceni”, zaključio je Marko Koljević.

BONUSI KOJI PADAJU S NEBA

Stojković objavio spisak za mečeve sa Crnom Gorom i Mađarskom