SUDAR TITANA – Ovog mjeseca unovči zabavu na najbolji mogući način!

Foto: Meridianbet.me

Perfektan spoj je na snazi.

Kombinacija vaše omiljene zabave, na jednom mjestu, prečica je do idealne zarade!

Dok u nastavku otkrivamo o čemu je riječ, budi spreman na talas dobitaka i zabave koji ti donosi SUDAR TITANA!

SUDAR TITANA će trajati u periodu od 01.10. do 31.10. Novčani pokloni tokom cijelog mjeseca, dvije omiljene igre, na najboljem sajtu za klađenje.

Meridianbet savršen spoj dovodi do usijanja. Aviator i Win&Go u posebnom izdanju – freebet-ovi i bonusi SVAKOG DANA!

Sada kada znamo o kakvom spoju se radi, vrijeme je i da odgovorimo na pitanje, kako da svakog dana uživaš u poklonima na svom nalogu.

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: Ovo je ubjedljivo najbolji period za registraciju na meridianbet.me sajtu – 50€ bonusa + 10 besplatnih Win&Go rundi za sve novajlije!

Sa dnevnim ulogom u vrijednosti od po 10€ na igrama Aviator i Win&Go, kvalifikovani ste za vrijedne freebetove i Win&Go bonuse, koji će na vašem nalogu biti uplaćeni već sledećeg dana. I tako, SVAKOG DANA DO KRAJA MJESECA!

Pa, u slučaju da u toku redovne igre izostanu dobici, uvijek možete računati na zaradu već sledećeg dana, i to bez ulaganja.

Po tom principu, 50 freebet-ova na igri Aviator, kao i 5€ Win&Go bonusa, obradovaće čak 20 korisnika sa najvećim ulogom!

Jasno je da zabava ne poznaje granice u Meridianu. Ako do sada, ovu činjenicu nisi okrenuo u svoju korist, sada je vrijeme – SUDAR TITANA te zove!

Real slavio u Napulju, trijumf Bajerna, porazi engleskih timova

Bivši košarkaš Budućnosti, Crvene zvezde u bolnici: “Sport nije laka igra”… (FOTO)