Pozivom do bonusa!

Foto: Meridianbet.me

Nikad lakše do fantastičnog bonusa od 10% na vašu prvu dnevnu uplatu od 5 eura ili više! Pozivom do bonusa!

Nikad lakše do fantastičnog bonusa od 10% na vašu prvu dnevnu uplatu od 5 eura ili više!

Nalazite se u Zeti, Danilovgradu, Tuzima ili Risnu, a potrebna vam je uplata na račun?

Sada vam je sve na dohvat ruke, jer Meridian Agenti u Zeti, Danilovgradu, Tuzima i Risnu su tu da vašu igru podignu na potpuno novi nivo. Zaboravite na komplikacije i prepustite se igri. Uz Meridian Agenta, svaka uplata postaje šansa za veliki dobitak. Ne čekajte, već danas pozovite:

Zeta: 069/401-047

Danilovgrad: 067/058-287 ili 067/001-789

Tuzi: 069/703-109

Risan: 067/440-980

Meridian Agenti su tu da vam olakšaju put do najuzbudljivijih sportskih događaja. Oni su vam blizu, doslovno. Bez obzira da li ste u Zeti, Danilovgradu, Tuzima ili Risnu, samo jedan poziv i oni su kod vas. Nema više čekanja u redovima ili gubljenja vremena, jer Meridian Agent donosi sportsko klađenje pravo do vašeg doma ili radnog mjesta.

Ne samo da će vam olakšati uplatu na račun, već ćete i ostvariti sjajne bonuse. Osvojićete 10% bonusa na vašu prvu dnevnu uplatu veću od 5 eura i povećati šanse za dobitak.

Ukoliko nemate nalog, registrujte se i odmah možete uživati u bonusu dobrodošlice: bez ikakvih uslova, svi novoregistrovani korisnici dobijaju fantstičnih 50€ bonusa i 10 besplatnih rundi na Win&Go igri!

Kladite se na omiljene sportske događaje, uživajte u virtualnim igrama ili isprobajte sreću na kazino slotovima – Meridian Agent ima sve što vam treba za nezaboravan provod.

Samo pozovi i dolazimo!

Crnogorski ABA 2 derbi: Podgorica na startu protiv Sutjeske

“Sokoli” u ponedjeljak počinju pripreme: Radulović računa na 29 igrača