Imate li dobre reflekse?

Foto: Meridianbet.me

Naš poznati sugrađanin Svetozar Nikočević Kika zajedno sa našim proslavljenim muzičarom Goranom Nikčevićem Brčkom i poznatom crnogorskom pjesnikinjom Gordanom Sarić, na šaljiv način su prikazali porodičnu atmosferu i kupovinu nove gitare svom sinu kroz igru i sa refleksima kakve samo naš jedinstveni Kika ima.

Jasno je da za ovu igru treba dosta treninga i spremnosti, pa nije čudno da je baš Kika demonstrirao kako se igra na pravi način i sa refleksima pantera.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/C7aWu-IFalk?si=AeToS45pWOQSrsji” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen></iframe>

Pored brzine refleksa, prikazano je i kako uobičajna aktivnost kao što je spirometrija kapaciteta pluća ili sistematski pregled mogu da vam donesu inspiraciju za osvajanje nagrada.

Sa holesterolom 6 i rekordnim zadržavanjem daha u plućima od 12 minuta, Kika je sa ovim slučajnim brojevima zaokružio dobitnu kombinaciju.

Pogledajte više na videu koji je pripremljen za sve igrače Meridianbet aplikacije i sa jedinstvenom ponudom koja je prisutna svakog dana za one sa oštrim refleksima i pažnjom na prave brojeve.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/P1SZlZ5z13w?si=gJgm_0nMGEDrPRZz” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen></iframe>

Iz kompanije poručuju igračima da sa ovom ponudom mogu sa osmjehom zapjevati poznatu pjesmu “Svi su snovi samo moji”, jer sa Meridianom se snovi ostvaruju, a zabava nikad ne prestaje.

Ukoliko još uvijek nemate kreiran nalog na sajtu meridianbet.me, REGISTRUJTE SE i prva doza bonusa dolazi odmah nakon toga! Na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno fantastičnih 50€ bonusa + 10 besplatnih rundi na Win&go!

Meridianbet

Mladi “sokoli” poraženi u Lozani

Rukometašice gostuju Bugarskoj: Ivona Pavićević očekuje novi trijumf