Minić vodi Sutjesku protiv Ibra: Pobjeda je jedina opcija

Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

Dugogodišnji ćlan stručnog štaba Sutjeske, igračka legenda kluba Miloš Minić vodiće ekipu na startu sezone u Prvoj košarkaškoj ligi Crne Gore i meča sa Ibrom, subota (18).

„Utakmicu sa Ibrom dočekujemo u ne baš dobrom momentu. Izlazimo iz dva vrlo neprijatna poraza, od MZT-a i Vojvodiine u NLB ABA2 ligi. U međuvremenu smo ostali bez glavnog trenera. Iskoristio bih priliku da mu se, u ime ljudi koji su sarađivali sa njim, zahvalim na korektnoj saradnji i poželim puno sreće u daljem radu“, rekao je Minić.

Sutjeska uoči utakmice sa timom iz Rožaja ima problema sa povredama. Vladimir Tomašević biće još koji mjesec van terena, dok u protokolu neće biti Vojinovića i Bojića, a Otašević ima problema sa tetivom, pa je i njegov nastup upitan.

I pored toga Minić očekuje reakciju ekipe.

„Moramo da pokažemo reakciju, skupimo redove i u momentima kada nije sve sjajno pokažemo veliku želju i energiju, i sa tom energijom nadomjestimo probleme koji su vidljivi. Od početka sezone smo, zbog kašnjenja početka domaćeg šampionata, odigrali pet zvaničnih utakmica što je ogroman hendikep. Sada je taj problem riješen, što je dobro. Radujemo se početku nikad izazovnije domaće lige. Što se tiče utakmice sa Ibrom, poštujemo ih, tradicionalno su neugodan protivnik, međutim za nas nema druge opcije osim pobjede“, zaključio je Minić.

Težak zadatak za Mornar: Barani gostuju Igokei

“Lavice” protiv Paragvaja spremne za drugi trijumf na SP