Pasković na novom zadatku: Preuzeo trenersko kormilo Primorca

Foto: VK Primorac

Bivši vaterpolo reprezentativac Crne Gore, osvajač zlatne medalje u Malagi 2008. godine – Vjekoslav Pasković je novi trener Primorca.

“Zahvalio bih se predsjedniku Primorca, Siniši Kovačeviću na neočekivanom pozivu i na slatkim mukama na kojima me je stavio prije nekih desetak dana. Dobro sam upoznat sa funkcionisanjem kluba, da je nakon 13 godina klub finansijski stabilan, da su svi uslovi obezbijeđeni, kako za starije tako i za mlađe kategorije. Hrabri činjenica da nakon toliko vremena klub funkcioniše na jedan ovakav način. Nisam želio da donesem ishitrenu odluku, jer su emocije bile pomiješane, ali čast je ponovo biti dio sportskog kolektiva sa kojim sam doživio najljepše trenutke u karijeri”, kazao je Pasković, prenosi klub.

Pasković je naslijedio Zorana Maslovara.

“Igrač, koji je bio dio ekipe kada je Primorac osvojio Ligu šampiona, bez njega reprezentacija nije osvojila nijednu medalju. Siguran sam da će na najbolji mogući način iskoristiti pruženu šansu, prenijeti pobjednički duh na ekipu, ali i donijeti osvježenje ekipi koja je pokazala da može da igra sa evropskim ekipama”, rekao je predsjednik Primorca Siniša Kovačević.

Ognjanović novi potpredsjednik FSCG, selektor do kraja januara

Bahčešehir potvrdio: Radonjić je novi trener