Miloš Vujović: Želimo ponovo da pobjeđujemo i usrećimo narod

Miloš Vujović danas je primio nagradu za najboljeg rukometaša Crne Gore u inostranstvu, i biće jedan od glavnih aduta “lavova” na predstojećem Evropskom prvenstvu u Njemačkoj.

“Veoma kvalitetno radimo i jedva čekamo da krene Evropsko prvenstvo”, kazao je Miloš Vujović.

Na prošlom šampionatu Evrope – Crna Gora je osvojila 11. mjesto.

“Bilo bi sjajno da se ponovi takvo prvenstvo – taj šampionat je za nas bio istorijski uspjeh. Stvarno nam je to velika motivacija – želimo ponovo da pobjeđujemo i usrećimo naš narod”, kazao je član Gumerzabaha.

Izabranici Vlada Šole sjutra u Staroj Pazovi igraju sa Sjevernom Makedonijom prvi kontrolni meč, dok ih nakon toga, 4. i 5. januara u Poreču očekuju utakmice sa Hrvatskom i Slovenijom.

“Nadam se da ćemo sjutrašnju utakmicu iskoristiti kao bismo se što bolje pripremili za Evropsko prvenstvo, a najvažnije je da ostanemo svi zdravi”, kazao je Vujović.

Na Evropskom prvenstvu, Crna Gora će igrati protiv Mađarske, Islanda i Srbije. Dvije najbolje selekcije izboriće glavnu rundu.

“Mislim da smo na pravom putu, da je ekipa spremna za novi poduhvat, dosta će uticati i sreća i nadam se da će nam se sve kockice poklopiti i da ćemo ponovo ostvariti rezultat koji će biti prihvatljiv”, zaključio je Vujović.

Split u “Morači”, Jakara: Kontrola skoka i broj izgubljenih lopti donosi pobjedu

COK: Posjeta i pokloni za pacijente Instituta za bolesti djece