Budućnost počela pripreme, Ivanović i Vukčević prva pojačanja

Sa današnjeg treninga Budućnosti, Foto: FK Budućnost

Fudbaleri Budućnosti danas su počeli pripreme na terenima na Starom aerodromu.

Na prvom okupljanju pjavila su se i pojačanja, Stefan Vukčević, zatim povratnik Igor Ivanović, a tu je još i Vasilije Adžić koji treba da potpiše ugovor sa Juventusom.

“Prelazni rok još nije zvanično ni počeo, ali mi smo doveli dva igrača – to su Igor Ivanović koji je dobro poznat kod nas u klubu i u Crnoj Gori i Stefan Vukčević, stigao je iz Veleža”, rekao je trener Mladen Milinković.

Prelazni rok tu nije završen…

“Naravno, biće sigurno nekih odlazaka, vjerovatno i dolazaka. O tome će više sportski direktor kad dođe vrijeme. Nadam se da će se svi uklopiti”, kaže Milinković.

“Plavi” su na zimsku pauzu otišli kao jesenji prvaci.

“Nadam se da su se igrači odmorili, da su došli zadovoljni, orni i spremni da ispunimo naš cilj, a to je da zadržimo poziciju na kojoj se trenutno nalazimo”, kazao je Milinković.

Budućnost će pripreme odraditi u tri faze.

“Prvi dio počinjemo danas, na našem kampu ćemo raditi do 21. januara, a dan kasnije odlazimo u Antaliju gdje ostajemo do 3. februara. Završni dio planiran je za Crnu Goru sve do prvog meča 17. Planirano smo ranije pošli u Anatliju kako bismo se na vrijeme adaptirali na vremenske uslove i terene ovdje”, rekao je Milinković.

Đuro Radović: Svima smo pokazali šta želimo, možemo do medalje

Gojković: Za nas tek počinje Euro; Tešanović: Favoriti smo protiv Njemačke