Gojković: Viza za Pariz veliki uspjeh, iz meča sa Španijom možemo samo da dobijemo mnogo

Foto: MTB-PHOTO

Nakon plasmana na Olimpijske igre u Pariz – u taboru vateprolo selekcije se lakše diše.

Naši momci se sada okreću četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Dohi – sjutra od 14 sati igraju protiv Španije, koja je favorit.

“Mislim da možemo samo da dobijemo mnogo od ove utakmice i želio bih da do kraja susreta izdržimo, budemo u egalu i da probamo da napravimo iznenađenje”, poručio je selektor Gojković.

Španija?

“Izuzetna su selekcija – individualno i ekipno. Fenomenalno je organizivana i sugurno ti rezultati nisu slučajni”, kaže Gojković.

Šanse?

“Nije teško spremati se za njih – jednostvano morate da budete fokusirani 32 minuta i moramo da budemo blizu našeg maksimuma sa svih 13 igrača koji budu u protokolu”, smatra Gojković.

Selektor prokomentarisao plasman na OI.

Foto: wpolo.me

“Po mom mišljenju veliki uspjeh – za crnogorski vaterpolo i crnogorski sport. Vaterpolo peti put zaredom ide na Olimpijske igre i mislim da je to iz sredine u kojoj smo zaista veliko ostvarenje”.

Čestitao je timu na uspjehu.

“Moram da im čestitam ponovo, ogroman je stres kad se dva mjeseca spremate za jedno tekmičenje, a mi smo to sada u manje od mjesec radili za dva. Srećni smo i sve to može da bude samo dodatni impuls u njihovim karijerama i motiv da budu još bolji”, zaključio je Gojković.

Perković: Odlazak u Pariz veliki uspjeh, pokazali smo da možemo sa Španijom

Kreće borba za prvi trofej u sezoni