EKO kartice za gorivo za 50 klubova Lige mladih

Foto: KSCG

Košarkaški savez Crne Gore prije tačno mjesec potpisao je sponzorski ugovor sa kompanijom Jugopetrol AD, EKO bezinske stanice i tada je najavljeno da će klubovi Lige mladih zahvaljujući tom sponzorskom ugovoru imati veliki benefit.

Naime, još tokom izborne trke za čelnu funkciju Saveza, Jelena Dubljević najavila je nekoliko značajnih olakšica za klubove, među kojima su i besplatni putni troškovi klubovima Lige mladih za gostovanja. I, nakon što je završena sva papirologija, u prostorijama Košarkaškog saveza predsjednica Jelena Dubljević predstavnicima 50 klubova predala je EKO kartice za gorivo, koje će biti značajna podrška za funkcionisanje svim košarkaškim kolektivima.

-Najavila sam još ranije da ćemo pomoći klubovima u više segmenata, a jedna veoma važna stvar jeste da će učesnici Lige mladih imati besplatne putne troškove za gostovanje. U realizaciji tog plana pomogla nam je komplanija Jugopetrol, sa kojom je nedavno potpisan sponzorski ugovor na obostrano zadovoljstvo. Kao plod tog sponzorskog ugovora danas smo podijelili kartice klubovima i realizovali ono što je bilo obećano – kazala je Dubljević.

KSCG: Stipendijski ugovori za šest karatista

FIBA projekat “Bambi basket” uskoro u Crnoj Gori