Sutjeska gostuje Dečiću, Radović: Očekujem dobru utakmicu koju ćemo da riješimo u našu korist

Foto: FSCG

Fudbaleri Sutjeske u nedjelju od 15 sati na Zlatici godtuju ekipi Dečića u 26. kolu MeridianBet 1. CFL.

Sutjeska će protiv Tuzaba na Zlatici biti bez Giljena (kartoni) i Vučića (povreda).

Nikšićani su se izjednačili se na trećoj poziciji sa Mornarom, oba tima imaju po 39 bodova.

“Ostvarili smo dvije pobjede, što je važno za samopouzdanje ekipe. Idemo utakmicu po utakmicu – Dečić je protivnik po mjeri, da vidimo gdje se trenutno nalazimo. Kad sam došao rekao sam da ne postoji ekipa, kojoj možete da prijetite, koju možete lako da pobijedite. Svaka utakmica je teška, biće i ova. Sutjeska zaslužuje i treba da bude u vrhu, pa očekujem dobru utakmicu, koju ćemo da riješimo u našu korist”, rekao je na konferenciji za medije Miljan Radović.

Nakon meča sa Dečićem slijedi pauza u CFL zbog obaveza reprezentacije.

“Jedva čekam reprezentativnu pauzu, jer će igrači imati više vremena da dobiju više informacija od nas, da se brže priviknu. Kad sam došao uprava i ja smo pričali da Sutjeska treba da igra Evropu. Primarni cilj je da Sutjeska zauzme mjesto koje vodi u Evropu. Teško je sada nešto više pričati na tu temu. Da vidimo utakmicu po utakmicu kako će stvari da se odvijaju. Imamo cilj, nadamo se da ćemo taj cilj ostvariti”, kazao je Radović.

O ekipi Sutjeske ?

“Ekipa djeluje dobro, mislim da ima kvalitet. Vidjeli ste dvije odlične reakcije na posljednje dvije utakmice – mogu da budem zadovoljan, prevashodno rezultatom i načinom na koji se fudbaleri odnose prema treningu i utakmicama”, rekao je trener Sutjeske.

Pobjedu Nikšićanim protiv Mladosti (2:1) donio je Dragan Grivić.

“Očekuje nas teška utakmica, derbi. Dečić je odlična ekipa. Nadam se da ćemo, nakon dvije pobjede, nastaviti pobjedničku seriju”, rekao je Grivić.

Standings provided by Sofascore

Jovetićev Olimpijakos protiv Fenera u četvrtfinalu

Mornarova peta pobjeda: Luković pogodio sekund za trijumf protiv Igokee (VIDEO)