Pavićević o ulasku Dubajia u ABA ligu: Takve stvari uvijek donesu nešto novo (VIDEO)

Foto: Mornar-Barsko zlato/Media Pro

Dubai.će naredne sezone biti dio AdmiralBet ABA lige, nakon glasanja an Skupštini regionalnog takmičenja, tu vijest komentarisao je Mihailo Pavićević, trener Mornara.

“Mogu da imam stav samo kao trener, a ne ispred kluba, a on je da takve stvari uvijek donesu nešto novo”, kazao je Pavićević i dodao…

“Dubai je izazvao razne reakcije, ne samo u ABA ligi već i u Evroligi. Utisak koji sam stekao jeste da niko nije protiv ulaska tog kluba, dok pojedini normalno gledaju neke više i svoje interese i ne kritikujem ih zbog toga”, naglasio je Pavićević.

Šta će donijeti učešće Dubajia?

“Neku novu dimenziju, a vidjećemo kako će sve da izgleda. Razumijem ekipe koje igraju Evroligu da im sve to povećava broj utakmica, ali sigurno će Dubai učiniti ABA ligu zanimljivijom za ovaj region… U svakom slučaju sve gledam kroz pozitivne stvari i imam takvo mišljenje u ulasku tog kluba”, zaključio je Pavićević.

Ulazak Dubaija donijeće i proširenje ABA lige sa 14 na 16 timova, a sve to moglo bi da znači i da na kraju Mornar obezbijedi opstanak i bez baraža.

Standings provided by Sofascore

Mornar u Ljubljani sanja brejk za opstanak

Mlada reprezentacija uzela samo bod protiv Jermenije, Rakojević: Bili smo spori u predaji lopte, pravili dosta tehničkih grešaka