Brnović pred meč sa Sutjeskom: Derbi dolazi u jako teškom momentu, ali idemo na pobjedu (VIDEO)

Foto: FSCG

Pet kola je do kraja Meridianbet 1. CFL – fudbaleri Budućnosti imaju tri boda manje od ldiera Dečića.

Zvanični prvak je u prošlom kolu napravio veliki kiks protiv Jezera u Beranama (3:1).

“Naravno da nismo zadovoljni nakon meča u Beranama – zabrinjavajuća je igra, a posebno odnos prema obavezama… Svako može da izgubi, ali kao što sam rekao način na koji smo poraženi je zabrinjavajući”, kazao je trener Ivan Brnović i nastavio.

“Analiza nam nije ni bila potrebna, igrači su svjesni kako su odigrali – već smo to arhivirali, znamo da smo podbacili u svim elementima igre, nismo ličili na sebe i to nije bila šampionska Budućnost… Mislim da je sad jako bitan momenat na psihološkom planuIdemo dalje, još pet kola je do kraja i pokušećemo da se vratimo”.

Budućnost u subotu igra portiv Sutjeske od 18 sati pod Goricom.

“Derbi dolazi u jako teškom momentu, ali i može da donese konkretne odgovore ko koliko može do kraja… Sve je otvoreno, ali je sigurno da će Budućnost ići na pobjedu”, kazao je Brnović i nastavio.

“Idemo na pobjedu, ali ne kao do sada agresivno od prvog minuta, već smirenom i pametnom igrom – da imamo plan kako da dođemo do pobjede”.

O rivalu ?

“Izgledaju jajo ozbiljno i drže jako poziciju u sistemu 3-5-2, djeluju kao da godinama igraju zajedno, a ne desetak utakmica koliko ima od kada je stigao Miljan Radović. Kompaktna su ekipa, a individualno su veoma jaki… Sve se vidi po rezultatima – doživjeli su samo jedan poraz u posljednjih 11 kola”, kazao je Brnović.

Trener Olimpijakosa: Petrušev se brzo vraća na parket

Košarkašice Budućnost Bemaxa osvojile titulu prvaka Crne Gore