FK Budućnost: Puna podrška treneru Brnoviću, želimo da zaštitimo i Pavličića

Foto: FK Budućnost

Povodom najnovijih dešavanja večeras se oglasio i Fudbalski klub Budućnost.

Saopštenje prenosimo integralno…

“Uprava Fudbalskog kluba Budućnost, u svjetlu najnovijih događaja sa kojima je javnost upoznata, želi još jednom da iskaže punu podršku šefu stručnog štaba Ivanu Brnoviću, uz vjeru da će nadležni organi preduzeti sve mjere na rasvjetljavanju nemilih događaja.

Takođe, želimo da sačuvamo našeg trenera od svih pritisaka i podržimo ga u namjeri da do kraja šampionata postigne najbolje rezultate za naš klub.

Ovakvi događaji izazivaju duboki osjećaj nelagode, vjerujemo, kod svakog čovjeka, a naročito nijesu razumljivi za sport.

Takođe, želimo da iskažemo da se u odlučujućim momentima u sezoni klub i svi u njemu žele posvetiti sportskim stvarima i da osuđujemo bilo kakve pokušaje i napade na bilo kojeg člana “plavo – bijele” porodice.

Fudbalski klub Budućnost je oduvijek krasilo jedinstvo koje niko neće poremetiti, a tako će biti u u ovome slučaju.

Ujedno, imajući u vidu zvanično obavještenje Uprave policije, želimo da zaštitimo i našeg golmana Đorđija Pavličića i osuđujemo sve neosnovane medijske napade i spekulacije u vezi sa navedenim slučajem. Naš čuvar mreže je prihvatio odgovornost za nedavni događaj nakon meča sa Sutjeskom i smatramo da ga je neosnovano dovoditi u vezu sa jučerašnjim događajima. U vezi sa tim, molimo medije da se suzdrže od senzacionalističkih natpisa i tekstova u vezi sa navedenim slučajem.

Kao najveći klub ne želimo da učestvujemo u medijskim spekulacijama i neosnovanim i neistraženim pisanjima u novinskim tekstovima”, piše u saopštenju.

Disciplinska komisija FSCG: Bokelj bez publike na dva meča, kažnjen i fudbaler Koma

Zvezda rutinski protiv Mege za 1:0 u seriji (VIDEO)