Brnović pred Jedinstvo: Nema kalkulacija (VIDEO)

Foto: FSCG

Do kraja sezone 2023/24. u domaćem fudbalu su ostala još tri kola i tokom naredna tri vikenda će biti poznato ko će na kojoj poziciji završiti aktuelno prvenstvo.

Budućnost sjutra dočekuje Jedinstvo pod Goricom, od 19 sati, a ulaz je slobodan..

“Plavi” žele da upišu novi trijumf, te tako potvrde ubjedljivu pobjedu nad Arsenalom (4:0) u prvenstvu i plasman u finale Kupa, koji je ozvaničen u srijedu.

“Što se tiče nas, nema kalkulacija – zna se šta je naš cilj, to je pobjeda. Poštujemo Jedinstvo i njihovog trenera, to je ekipa koja ima iskustvo i dugo igra zajedno sa izuzetno malo igračkih promjena. Protivnik se drži svog sistema igre, ima čvrstinu i jake individualce, tako da je pred nama izazovna utakmica kako u smislu igre, tako i u smislu rezultata”, rekao je trener Ivan Brnović.

U nezavisnoj Crnoj Gori Budućnost je odigrala 24 međusobna duela sa Jedinstvom (20 pobjeda, četiri remija), a pod Goricom smo 13 puta dočekali goste iz Bijelog Polja – 11 pobjeda, dva remija.

“Uz dužno poštovanje prema Jedinstvu, mislim da se mi pitamo. Ušli smo u jedan ritam samopouzdanja, dobra hemija vlada u timu, a gledajući treninge kako igrači rade to mi daje još veće samopouzdanje i vjeru da se jednostavmo samo mi pitamo”, dodao je Brnović.

Budućnost novi trijumf napada kako bi zadržala priliku da odbrani tron.

“Situacija je malo specifična, ali moramo da vjerujemo do kraja uprkos tome što su šanse sve manje i manje. Što je do nas, uradićemo sve da igramo snažno i davaćemo sve od sebe iz meča u meč. Sigurno je da ćemo igrati pošteno svaku utakmicu do kraja, a šta će se dešavati na drugim terenima nikada nije i neće biti domen našeg interesovanja”, zaključio je Brnović.

Radojičiću novi mandat

Oprašta se od dresa Crne Gore nakon meča sa Italijom, Grbović: Biće čudno, reprezentacija će mi mnogo faliti