Druga liga: Pobjede vodećih, Beranci odbranili “čast” domaćina

Vodeći timovi Amplitudo Druge fudbalske lige, Kom i Arsenal, ostvarili su pobjede u utakmicama 11. kola. Kom je u Baru nakon preokreta bio bolji od Mornara (2:1) za osmi trijumf u sezoni.

Domaćin je poveo pogotkom Kažića u 39. minutu, izjednačio je Riosuke u 57, a tri boda Zlatičanima donio je Vujačić u 76.

Arsenal je u Spužu bio bolji od Drezge 3:1. Drezga je povela u 11. iz penala koji je iskoristio Burzanović u 11, a Tivćani su do trijumfa došli preko Asanovića u 31. i 84, te Batute u 89. minutu.

U gostima se radovalo i Igalo, koje je savladalo Ibar u Rožajama – 2:1. Ibar je vodio od 23. minuta kada se upisao Bujiša, a onda su gosti pogocima Đukanovića i Radovića stigli do pobjede.

Grbalj je golom Stanišića savladao Bokelj u Kotoru, a kedini domaćin koji je slavio u 11. rundi je Berane – protiv Jedinstva 3:1.

Za Berance su pogađali Šoškić u trećem, Vilotijević u 21. i Lekić u 42, a jedini strijelac za bjelopoljski tim bio je Memčević u 10. minutu.

Kom i Arsenal dijele prvo mjesto sa po 26 bodova, treći je Mornar sa 20, Igalo ima 17, Berane 16…, u donjem dijelu tabele su Bokelj i Ibar sa po 11, Grbalj sa osam i Drezga (tri).

Rins slavio na VN Aragona

Viljareal pobjedio Valensiju, Levante bez Vukčevića poražen od Bilbaoa