Pavićević: Plašio sam se ovakvog scenarija

Nakon poraza svog tima od Ulma (66:82) u meču 6. kola Evrokupa, trener Mornara Mihaili Pavićević kazao je da se plašio ovakvog scenarija.

“Čestitke protivniku, zaslužio je pobjedu. Ulm je došao svjež, sa 12 igrača u rotaciji, a igra samo jednu utakmicu sedmično, jer sezona u Bundesligi počinje tek za vikend. Mi smo bili potpuno prazni, ne mogu ništa da kažem nijednom od mojih igrača, jer sam se plašio ovakvog scenarija. Treća utakmica u kratkom periodu je uvijek najgora, a sa kratkom rotacijom nismo imali mnogo šansi da pobijedimo”, rekao je Pavićević.

On je dodao da je njegov tim i jako loše šutirao trojke.

“Jedan smo od najboljih šuterskih timova, a trojke smo gađali 29-5, tj. 17 odsto. Vidio sam da igrači nemaju snage u nogama, da su umorni. Bili smo u igri 25 minuta, a igračima na poluvremenu sam rekao da je važno da igramo pametno, da protivnik hoće da nas umori, da nas pritisne i tjera da mnogo trčimo. Plan je bio da igramo duže napade, ali kad smo došli do vođstva počele su individualne akcije, šutevi nakon pet sekundi… Ulm je to kaznio i utakmica bila gotova, a mi smo bili potpuno bez snage u posljednjih 10 minuta”, kazao je Pavićević.

Atletiko samo do boda u Moskvi, Borusija brojala do šest

Tačan zbir, pogrešnih podataka