Trajković: Zaustavljanje Đukanovića ključ pobjede; Jovanović: Nismo odgovorili adekvatno na njihovu agresivnu odbranu VIDEO

Crnogorski derbi na Zlatiboru pripao je košarkašima Studentskog centra koji su savladali Lovćen 83:64.

Trener “studenata” Nenad Trajković bio je zadvoljan drugom pobjedom na Zlatibioru.

“Hvala mojim igračima na odlično urađenom poslu. Uradili smo dobar skauting. Probali smo da anuliramo jednog od njihova dva igrača Miloša Popovića i Milutina Đukanovića, koji je postigao samo dva poena, to je za nas vrhunska stvar. U takvoj odbrani da Đukanović da samo dva poena tokom meča, to je za njega nezamislivo. Ja se nadam da će uspijeti da ponovimo ovu odbranu i u nastavku, da kontrolišemo utakmicu svih 40 minuta”, kazao je Trajković.

Studentski centar će u narednom kolu igrati protiv Mladosti iz Zemuna.

Mladost je talentovana ekipa. Igraju nezgodnu odbranu, stalno udvajaju i tako pokušavaju da natjeraju tim na grešku 40 minuta. Ako uspijemo da odgovorimo na takvu odbranu, da imamo što manje izgubljenih lopti, imamo šansu da pobjedimo taj meč”, kazao je Trajković.

Trener Petar Jovanović čestitao je rivalu na pobjedi.

“U prvom poluvremenu smo kontrolisali koliko,toliko rezultat. Oni su imali odličan procenat šuta za tri nekih 50 odsto. U nastavku nije bilo naše reakcije, nismo bili agresivni, nismo odgovorili na njihovu igru onako kako je trabalo. To je uslovilo veliki broj naših greška i kumovalo ovom velikom porazu. Žao mi je zbog prvog poluvremena jer ovo nije naša realna slika”, kazao je Jovanović.

Studentski centar dobio crnogorski derbi na Zaltiboru

Pogledajte najzanimljvije detalje sa meča St. Centar – Lovćen VIDEO