Zarubica: Iskra je uvijek neugodan rival, ali vjerujemo u trijumf

Budućnost u 16. kolu Telekom 1. CFL gostuje Iskri u Danilovgradu sjutra od 14 sati.

“Plavi“ su u seriji od pet pobjeda u prvenstvu, na 11 utakmica (10 trijumfa, jedan remi) ne znaju za poraz u domaćem šampionatu, a naš napadač Dejan Zarubica vjeruje u novi uspjeh.

“Čeka nas jaka utakmica sa jakim tempom i trkom, tako da se vjerovatno neće biti pretjerano lijepe igre. Tako je do sada bilo na mečevima sa Iskrom, koja je za nas neugodan protivnik bez obzira u kakvoj je formi“, kazao je Zarubica.

Prethodni međusobni okršaj našeg tima sa Danilovgrađanima odigran pod Goricom riješio je upravo Zarubica kasnim golom, dok je prošle sezone u Danilovgradu slavila Iskra 4:1.

“Iskra ima iskusne igrače koji zaslužuju respekt, uvijek je teško igrati protiv njih, ali mislim da se mi pitamo. Zadovoljni smo sadašnjom situacijom, vratio nam se Petar Grbić, bićemo jači za njega i nadam se da ćemo da osvojimo tri boda – to je primarni cilj“, kazao je Zarubica.

Pored gola protiv Iskre, Zarubica je potpisao još dva u aktuelnoj sezoni – u trijumfu nad OFK Titograd (4:0) i prethodnog vikenda u duelu sa Rudarom (4:2).

“Vrlo sam zadovoljan kako se stvari odvijaju, čekao sam trenutak da se vratim. Pauza je ostavila traga, trebalo mi je vremena da se vratim, uklopim, ali sada sam u pravom ritmu, postižem golove iz meča u meč, nadam se da ću nastaviti seriju u svakoj narednoj utakmici“, rekao je Zarubica.

“Plavi“ su lideri sa sedam bodova više i utakmicom manje u odnosu na prvog pratioca, a pored opasnog rivala čeka ih i težak teren.

“Sigurno je da nećemo odustajati od našeg fudbala i jakog presinga. Tražićemo našu igru, nećemo odustajati jer imamo vrhunski vezni red. Nadam se da ćemo iz utakmice sa Iskrom izaći kao pobjednici“, rekao je Dejan Zarubica.

Pozitivni testovi odgodili put Srbije na EP

Mihajlović: Sanjao sam svoju sahranu i naučio da plačem