Sekretarijat za kulturu i sport donirao opremu fudbalskim klubovima

Pomoćnik sekretara za kulturu i sport Glavnog grada Miloš Antić sa saradnicima uručio je danas opremu fudbalskim klubovima sa područja Podgorice koji nastupaju u Srednjoj fudbalskoj regiji.

Saopšteno je da će opremu španske marke Joma, na terenima širom Crne Gore nositi seniori fudbalskih klubova Adria, Ribnica, Crvena stijena, Zabjelo, Karioke i Mladost Donja Gorica.

Foto: Sekretarijat za kulturu i sport

Antić je kazao da su donacijom željeli da pomognu klubovima iz najnižeg ranga takmičenja koji teško, posebno od početka pandemije virusa Covid 19, pronalaze način da prežive i pronađu sponzore.

“Siguran sam da će im na opremi pozavidjeti i mnogo veći i organizovaniji klubovi. Ovo je jedan od načina na koji Sekretarijat za kulturu i sport Glavnog grada pokazaje klubovima da nisu zaboravljeni i još jedna u nizu akcija pomoći našim sportskim kolektivima“, rekao je Antić.

On je najavio da će naredna akcija biti usmjerena na pomoć karate klubovima iz Podgorice.

Foto: Sekretarijat za kulturu i sport

Sekretar Udruženja klubova Centar, Momo Saveljić zahvalio se Glavnom gradu i Sekretarijatu za kulturu i sport.

“Velika zahvalnost Sekretarijatu i još jedan pokazatelj naše sjajne saradnje i brige Glavnog grada i o manjim fudbalskim klubovima. Nadam se da će putem Podgorice, krenuti i druge Opštine i da će naši klubovi opstati u ovom teškom vremenu i kao i uvijek biti prava baza za veće klubove i kasnija vrhunska ostvarenja”, rekao je Saveljić.

Pokrenuti inicijativu za izgradnju atletskog stadiona u Podgorici

U košarci postoje dvije osobe, za koje možete da kažete da znaju sve o tom sportu – Lebron Džejms i Željko Obradović