Najboljim vaterpolistima Crne Gore večeras su pristigle brojne čestitke povodom plasmana na Olimpijske igre u Tokiju.

Predsjednik Milo Đukanović istakao je da je to još jedan veliki rezultat crnogorskih ajkula.

“Plasman na Olimpijske igre u Tokiju! Na ponos Crne Gore! Čestitke igračima, selektoru i Vaterpolo savezu Crne Gore”, objavio je predsjednik na Twitter-u.

Iz Vlade su poručili da je Crna Gora svim srcem uz ajkule.

“Naši vaterpolisti osigurali su učešće na Olimpijskim igrama u Tokiju ove godine. Bravo, ajkule”, navodi se na Twitter nalogu Vlade.

Premijer Zdravko Krivokapić istakao je da je vrijeme za prvu olimpijsku medalju.

“Iskrene čestitke našim vaterpolistima na plasmanu na Olimpijske igre. Još jednom ste pokazali klasu i kvalitet kad je bilo najpotrebnije. Crna Gora slavi zajedno sa vama”, dodao je predsjednik Vlade.

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović objavio je da je Crna Gora mala zemlja velikih šampiona.

“Čestitam vaterpolo reprezentaciji Crne Gore plasman na OI u Tokiju! Bravo, ajkule, vi ste ponos naše države”, poručio je vicepremijer.

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić kazao je da će se na ljeto u Tokiju pričati o najljepšoj zemlji u Evropi.

“Još jedna pobjeda! Ovoga puta vrijedna olimpijske vize! Vaterpolisti su još jednom predstavili Crnu Goru na najbolji način, pa će se na ljeto u dalekom Tokiju pričati o najljepšoj zemlji u Evropi! Sve čestitke momcima i stručnom štabu”, poručio je Bečić na Twitter-u.

“Ajkulama” su čestitali i ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić, direktor Uprava za sport i mlade Vasilije Lalošević, predsjednik COK Dušan Simonović.

Leave a Reply