EPCG i dalje generalni sponzor RSCG

Rukometni savez (RSCG) i Elektroprivreda Crne Gore (EPCG) produžili su za još godinu ugovor o generalnom sponzorstvu.

Saopšteno je da će EPCG nastaviti da podržava razvoj rukometa u Crnoj Gori, kao i da pruža podršku nastupima reprezentativnih selekcija na međunarodnoj sceni.

Tako će nacionalna elektroenergetska kompanija ostati generalni sponzor Saveza koji će nastaviti da stvara potrebne finansijske preduslove za ispunjenje godišnjeg plana aktivnosti.

Predsjednik Saveza Petar Kapisoda rekao je da je EPCG jedna od najvećih i najuspješnijih crnogorskih kompanija.

Prema njegovim riječima, u pitanju je kompanija koju bi u sponzorskom pulu poželio svaki nacionalni savez ili sportski kolektiv.

Foto: RSCG/Stefan Ivanović

“Stoga, mogu da kažem da smo ponosni što je tako uspješna kompanija prepoznala Rukometni savez kao partnera sa kojim želi da ostvaruje svoje poslovne ciljeve i što potpisujemo novi ugovor, što znači da je prošlogodišnji opravdao očekivanja obje strane”, rekao je Kapisoda.

On je istakao da je ponosan i na činjenicu da je to četvrti sponzorski ugovor koji Saavez zaključuje u ovoj godini i što za partnere ima one koji su među najboljima u djelatnostima kojima se bave.

Kapisoda je kazao da je to još jedna potvrda mnogo puta isticane činjenice da najbolji idu sa najboljima.

“Uvjeren sam da ćemo mi pokazati da smo i dalje među najboljima u državi, odnosno da će prvenstveno reprezentativne selekcije nastaviti sa dobrim rezultatima na međunarodnoj sceni, a da će sve krenuti uspješnim završetkom kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre i ovjerenom kartom za Tokio od strane naše ženske reprezentacije”, rekao je Kapisoda.

Izvršni direktor EPCG, Igor Noveljić, kazao je da je posebno zadovoljan opredjeljenjem podrške sportu u okviru podrške razvoju svih segmenata društva.

Foto: RSCG/Stefan Ivanović

“Elektroprivreda u svojoj 110-godišnjoj istoriji uvijek podržavala razvoj svih segmenata društva, ali posebno je zadovoljstvo kada podršku opredjeljujemo sportu. Ne samo zbog reprezentativnih utakmica, već više zbog doprinosa da se u sport uključi što više mladih ljudi, da nauče da njeguju vrijednosti koje sport podstiče: timski duh, fer i poštena igru, kao i da imaju zdravi fizički i psihički razvoj”, rekao je Noveljić.

Prema njegovim riječima, njihova obaveza je u ovim izazovnim vremenima još veća i da se nada da ćemo generalnim sponzorstvom doprinijeti i da se nastavi tradicija ostvarivanja dobrih rezultata naših rukometnih reprezentacija”, kazao je Noveljić.

FOTO: RSCG

Glavni grad za klubove i sportske manifestacije izdvojio 1,8 miliona EUR

Crnogorskim karatistima 16 medalja u Sarajevu