Đukanović čestitao Savićeviću novi mandat

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku Dejanu Savićeviću povodom izbora za predsjednika Fudbalskog saveza Crne Gore.

U čestitci predsjednika Crne Gore navodi se sljedeće:

„Uvaženi gospodine Saviceviću, dragi Dejo,

Čestitam ti ponovni izbor na funkciju predsjednika Fudbalskog saveza Crne Gore, nacionalne fudbalske organizacije koja je zahvaljujući tvom posvećenom radu i međunarodnom ugledu, na Kongresu UEFA u Diseldorfu, 2007. godine postala punopravni član UEFA, i član FIFA na Kongresu svjetske kuće fudbala, u Cirihu iste godine.

Velika podrška za novi mandat je i potvrda da se uspjeh kojem se cijeli svijet divi, ipak vrednuje i u našoj kući.

Iskrene čestitke upućujem i svim članovima Izvršnog odbora.

Zahvaljujući tvom, i pregalaštvu svih sportskih radnika posvećenih ovoj sportskoj disciplini, crnogorski fudbal uzdignut je na viši nivo, a naši klubovi su u prilici da se svake godine takmiče sa renomiranim evropskim timovima.

Poseban doprinos dao si i našoj fudbalskoj reprezentaciji koja je u jednom trenutku bila 16. ta na svijetu prema Fifinoj rang listi, a čija je borbenost, zalaganje i znanje sada već dobro poznato širom Evrope, na šta je ponosna cijela Crna Gora.

U prethodnom periodu unaprijeđena je fudbalska infrastruktura, a Fudbalski savez Crne Gore je dobio i svoju novu kuću – Kuću fudbala koju je na desetogodišnjicu obnove crnogorske nezavisnosti, otvorio predsjednik FIFE.

Uvjeren sam da period pred nama dočekuješ sa još više entuzijazma i da ćeš svojim znanjem i iskustvom, i u ovom mandatu, doprinijeti ukupnom razvoju crnogorskog fudbala i sporta upošte.

Još jednom ti čestitam izbor na funkciju predsjednika FSCG i želim svaki uspjeh na ličnom i profesionalnom planu.“

Košarka u kolicima promovisana u Podgorici

Pionirska reprezentacija u drugoj smjeni kampa na Ivanovim Koritima