Vatanabe gost Laloševića i Simonovića

Foto: Uprava za sport i mlade

Direktor Uprave za sport i mlade,  gospodin Vasilije Lalošević i predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta, gospodin Dušan Simonović, sastali su se danas u Podgorici sa predsjednikom Svjetske gimnastičke federacije, Morinarijem Vatanabeom,  i predsjednicom Gimnastičkog saveza Crne Gore, gospođom Vesnom Radonić.

Na sastanku je predsjednik COK-a iskazao zadovoljstvo što je gospodin Vatanabe posjetio našu zemlju, kao i zbog podrške koju crnogorska gimnastika dobija od međunarodne asocijacije na čijem je čelu, ali i čestitao na sjajno organizovanim Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama, koje su se u julu i avgustu održale u Tokiju.

Direktor Lalošević se ovom prilikom zahvalio gospodinu Vatanebeu na posjeti, te dodao da Uprava za sport i mlade kontinuirano pruža podršku svim sportskim savezima, uključujujući i gimnastički, koji je ove godine dobio rekordan iznos sredstava.

Gospodin Vatanabe i gospođa Radonić zahvalili su Crnogorskom olimpijskom komitetu i Upravi za sport na kontinuiranoj pomoći i podršci.

Na sastanku je bilo riječi i o daljim planovima za razvoj ovog sporta u Crnoj Gori i o konkretnim oblicima podrške.

Gospodin Vatanabe će, zajedno sa Ambasadorom Japana i predstavnikom Vlade Japana, krajem godine ponovo posjetiti Crnu Goru.

Nikola Ivanović: Prije dolaska u Zvezdu sam razgovarao sa trenerom Radonjićem, nadamo se da će se dogoditi lijepe stvari VIDEO

Memorijal “Miodrag Baletić” 18. i 19 septembra u Nikšiću