Begović sa predstavnicima saveza: Da izdignemo sport u Crnoj Gori na nivo koji zaslužuje

Foto: Uprava za sport i mlade

Vršilac dužnosti direktora Uprave za sport i mlade, Marko Begović, danas je sa pomoćnicom direktora, Ksenijom Božović, ugostio rukovodstvo Studentskog sportskog, Rukometnog, Teniskog, Odbojkaškog i Vaterpolo saveza.

Sastanku su prisustvovali Zoran Medenica, Boris Sekulić i Miloš Vujošević iz Studentskog sportskog saveza Crne Gore, Petar Kapisoda i Emir Bešlija ispred Rukometnog saveza Crne Gore, Aleksandar Sekulović i Miloš Karadžić, ispred Teniskog saveza Crne Gore, Cvetko Pajković i Ivan Bošković iz Odbojkaškog saveza Crne Gore, kao i Vladimir Gojković ispred Vaterpolo saveza Crne Gore.

Foto: Uprava za sport i mlade

“Izuzetno me čini radosnim činjenica da sam u toku današnjeg dana ugostio predstavnike naših nacionalnih sportskih saveza, sa kojima sam imao konstruktivan razgovor o budućoj saradnji, kao i o njihovim aktivnostima koje slijede u narednom periodu. Ističem da sam za sada i više nego zadovoljan samim tokom sastanaka, te da sam optimističan da ćemo zajedničkim snagama uspjeti da izdignemo sport u našoj Crnoj Gori na nivo koji i zaslužuje. Takođe bih iskoristio priliku i da ovim putem prepoznam jasnu i istinsku volju i odlučnost mojih današnjih sagovornika, da na tom isključivo zajedničkom putu i istrajemo”, istakao je Begović.

Foto: Uprava za sport i mlade

Žakelj: Moramo da popravimo pristup, samo tako možemo do pobjede

Kovinić eliminisana sa ITF turnira