Radonjić: Važna pobjeda

Foto: ABA liga

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Budućnost (71:63) u derbiju drugog kola ABA lige, a utiske nakon meča sumirao je trener Dejan Radonjić.

“Važna pobjeda. Energetski je bilo zadovoljavajuće. Griješili smo, ali s obzirom na to da smo juče imali par minuta treninga pet na pet – nije bilo jednostavno. Ni za trenera ni za njih. Dobro smo kontrolisali u prvom dijelu situaciju. Treća četvrtina je napadački i u organizaciji bila loša. Bilo je potrebno da podignemo nivo odbrane da dođemo do lakih poena. Kada smo to uspjeli, onda je napad bio tečniji”, rekao je Radonjić.

U finišu meča košarkaš Zvezde, Stefan Lazarević je nezgodno pao na parket. Prema prvim informacijama u pitanju je potres mozga.

“Više ne znam šta se ovo nama dešava. Protiv Fenerbahčea smo ostali bez igrača (Ostin prim. aut.), vratili su se Dobrić i Davidovac, ali je Dobrić večeras odigrao prvi meč nakon tri mjeseca. Uprkos svemu došli smo do pobjede i nastavljamo dalje. Nadam se da će i Lazarević biti dobro, da će Holins moći da nam pomogne”, kazao je Radonjić.

Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

Džikić nakon poraza: Nismo iskoristili šansu

Vučević: Zar ne bi bilo sjajno da je Instagram ostao ugašen zauvijek