Đuričković pred Petrovac: Motiv više i zbog Iskre i zbog poraza na startu (VIDEO)

Foto: FSCG

Budućnost se u miru spremala prethodnih dana, ispravljala greške u porazu od Iskre, sa željom da se vratiti na pobjednički kolosjek, protiv Petrovca.

Tim Miodraga Džudovića od 17 sati dočekuje tim sa mora u okviru 11. kola domaćeg šampionata.

„Poraz od Iskre smo ostavili za sebe, odradili kvalitetnu analizu, vidjeli gdje smo griješili i trudili smo se kroz trening da to otklonimo. Nadam se da smo uspjeli i nadam se da ćemo u nedjelju pokazati da je tako“, kazao je Miomir Đuričković. i nastavio…

„Mislim da nam je falilo dosta agresivnosti, nedostajao je bolji protok lopte i naravno završnica i realizacija koju nismo imali. Jednostavno, lopta nije htjela u gol, ali nadam se da će sve doći na svoje protiv Petrovca“.

„Plavi“ su na startu sezone, upravo od Petrovca, pretrpjeli težak poraz (4:2).

„Petrovac je odlična ekipa sa kvalitetnim pojedincima kao što su Mendi, Faust… Zadavali su nam dosta problema na početku sezone pod Malim brdom. Tada smo pretrjeli težak poraz, a naravno da će to da nam bude još jedan motiv više da kod kuće pokažemo da je to bio naš loš dan“, rekao je Đuričković.

Očekivanja su jasna – svi žele da se iskupe za Iskru.

„Kao što sam rekao, nedostajala nam je agresivnost, bolji protok lopte, bolji pas i ta završnica… Sve to moramo da imamo protiv Petrovca i da bude na našem nivou. Tokom nedjelje smo radili na svemu tome i vjerujemo da će to biti vidljivo“, rekao je Đuričković i poručio šta očekuje sjutra…

„Tri boda uvijek“.

Mec prejak za Budućnost

Kraj saradnje: Nikolić napustio Dižon