Ema Alivodić: Uz pune tribine do druge faze

Pivotkinja ĆSM Bukurešta Ema Alivodić jedva čeka meč sa Španijom u subotu od 18 sati u “Morači”.

„Jako smo srećne što smo opet zajedno, sigurno da će biti jako teško i naporno. Ali, naravno da ćemo dati sve od sebe i potruditi da se pokažemo u što boljem svjetlu, uz našu publiku, koja nam je osmi igrač”, poručila je Alivodićeva.

O Španiji i međusobnim mečevima se manje-više sve zna. Jasno je da će odbrana “lavica” morati biti granitna, a napada, sa minimumom grešaka, ukoliko se želi trijumf.

„Teške su i zahtjevne, bez obzira na to u kojem su sastavu. Igraju duboku odbranu, koja je jako zahtjevna za naš napad, a dobre su i u ofanzivi. Biće nam sigurno teško u oba pravca. Pratimo ih šta rade, gledale smo sve utakmice koje su igrale do sada. Sigurno je da nas čeka jako težak i zahtjevan meč”, kazala je Ema.

Pobjeda nad Španijom bi otvorila vrata druge faze…A ciljevi porasli.

„Idemo korak po korak, kao i uvijek. Španija, Njemačka, Poljska, tim redom. Želim da prođemo grupu i osvojimo što više bodova. Stvarno bih voljela da bude puna dvorana, pozivam navijače da dođu u što većem broju. Jako smo srećne kada su oni tu i sigurna sam da znaju da su naš osmi igrač”, poručila je Alivodićeva.

Druga pobjeda Primorja: Novljani bolji od Jedinstva

Boris Došljak: Tivat živi za fudbal, tek će se čuti za Arsenal