Petrović: Čeka nas loš teren i nezgodna ekipa Iskre

Petrović na utakmici sa Iskrom ranije ove sezone, Foto: FK Budućnost

Budućnost gostuje Iskri od 15 sati u posljendjem meču u sezoni u Danilovgradu.

Lider na tabeli je u seriji od šest pobjeda, ima tri boda više od Sutjeske.

„Sigurno je da nas čeka loš teren, ali prije svega nezgodna ekipa Iskre, sa kojom smo već igrali dva puta tokom ove jeseni. Na oba meča smo kiksali i sigurno da to ne smije da nam se ponovi. Voljeli bismo da polusezonu završimo uspješno kakva je bila praktično cijela“, rekao je fudbler Budućnosti Zoran Petrović.

Budućnost je u prethodnom kolu pobijedila u gostima Mornar 2:1.

„Ostvarili smo bitnu pobjedu u prošlom kolu, Sutjeska je kiksala i samim tim bi nas trijumf u posljednjem kolu prvog dijela poslao na jednu sigurnu i mirnu pauzu“.

U taboru Budućnosti strahuju od kvaliteta terena u Danilovgradu.

„Nećemo moći u potpunosti da igramo našu igru, ali prilagodićemo se terenu. Već u par posljednjih kola igramo na nekim sličnim terenima kao što će da bude u Danilovgradu, tako da nećemo unaprijed razmišljati o tome. Kolektiv je dobar, imamo kvalitetne igrače i moramo od starta da se prilagodimo terenu, jer kako bude nama, tako će da bude i protivniku. Mislim da u utakmicu moramo da uđemo kao protiv Mornara, ne očekujem ništa lošiji teren nego što je bio u Baru“, jasan je Petrović.

Budućnost je u seriji od osam mečeva bez poraza.

„Nadam se da ćemo u Danilovgradu produžiti niz i ostvariti sedmi trijumf“, govori Petrović, koji je u pobjedi nad Mornarom postigao svoj peti pogodak u prvenstvu…

„Uvijek kada postignem gol znači mi na polju samopouzdanja, ali prije svega mi je drago što smo nastavili niz pobjeda. Što se tiče golova za sjutra ili za ubuduće – stvarno je najmanje važno da li ih postignem ja ili neko drugi“, zaključio je fudbaler Budućnosti.

Budućnost dočekuje Trento, Jovanović upozorava: Trento zahtjeva maksimalnu ozbiljnost

Perišić objavio spisak za dvomeč sa Hrvatskom